Почетна

Како послати Србовање?

ПРИМЕР 1: Приближити се компјутеру. Упалити интернет буразер, те га усмерити на адресу њњњ.србованје.цом. Након тога ће се отворити овај сахајт. Ако ово читате, значи да сте успели у томе.

Потом се улоговати горе где пише "улогуј се". Ако нисте члан, морате такав и постати, што значи да се морате регистровати, што даље повлачи и то да морате кликнути на "постани друг члан". Пријављивање је могуће путем Гула и Фејзбука и којечега, ал не и Твитера јер нешто не шљака, ал' можда и проради.

Након ове веома једноставне радње долазимо до закомпликованог дела! Отворте ВОЛКЕ очи.

Након што сте се пријавили или улоговали на сахјт под именом Србовање, а то је заправо овај сајт, кликните горе на ваш профил. То ћете једноставно наћи јер пише ваше име на њему. Е, ту је фора. Очи нека вам остану ВОЛКЕ:

Кликните на "пошаљи србовање"! То када се отвори - ту метите!

Упишите Наслов и опис. У опис унесите опис! Али опишите, аман! Никако не уносите: "јој, хаха, бухехе, што је смешна слика, хехе хњхњхњ". Од веће је помоћи да тај опис буде "Коментар, фотко сам овди онди, ахха бухехе".

Након тога прикачите фотку која ће након одборавања админомодератора или како ли се већ зовемо, а нисмо комјунити менаџери, појавити на Србовању.

Ако се не појави, слика вам је безвезе.

 

ПРИМЕР 2: Не постоји.

 

ПАЗ И ОВО: Када пошаљете фотку, она мора чекати одобрење од стране админа. То даље значи, да док се не одобри фотка није у етру - не иди се. Зато линк са фотком не можете делити, лајковати или твитовати. Када је фотка одобрена, појавиће се у галерији и онда је злоупотребљавајте до миле воље.

[bjuti]: Feb 23, 2014 – 11:00
Мени ниш није јасно!
[Миле Цар]: Jul 15, 2014 – 14:47
Ово ради.
:D
[dusandz]: Jul 16, 2014 – 12:14
А кад могу да поново трепнем? Почеле су да ме пеку очи!
[bjuti]: Jul 27, 2014 – 17:42
Ајд сад.