Почетна

C-market

Jun 24, 2004 – 01:07 Аутор: [KurajberBg]
србовање: C-market
Ovo je novi hit.
[djnick]: Jun 24, 2004 – 18:10
ovo je OCHIGLEDAN primer srbovanja...
srbin koji je umislio da se ovo shto je zaokruzhio - POGRESHNO napisano... se izblamirao i poslao na site... a nije svestan da se ON izblamirao!!!

sliku cemo izbrisati... inache bismo se izblamirali :)

dj.
[mr_W]: Jun 24, 2004 – 19:41
A ne.. nećemo da brišemo sliku (-:
I za to pročitaj FAQ.
Nek se blamira taj ko se i poDpisao . (-:

Dodatak: PRAVOPIS
[KurajberBg]: Jun 28, 2004 – 01:47
Neka neka stoji, ovo je bila klasicna navlakusa samo da vidim kako ce ko da reaguje. Niko na ovaj sajt ne salje nesto da ne bi bio primecen. Hehehehehe Sve najbolje test je uspeo a pravih slika ima ali cemo o tome drugi put. Pozdrav :lol: :hammer:
[mr_W]: Jun 28, 2004 – 01:56
Цитирам:
Neka neka stoji, ovo je bila klasicna navlakusa samo da vidim kako ce ko da reaguje. Niko na ovaj sajt ne salje nesto da ne bi bio primecen. Hehehehehe Sve najbolje test je uspeo a pravih slika ima ali cemo o tome drugi put

Ma daaa... al' ti je fora :#
[KurajberBg]: Jun 28, 2004 – 02:02
Znas kako je 500 i kusur pregleda za manje od 7 dana to je i bio zadatak :-). Nije malo gajbica svetskog a naseg. Dogovor je dogovor, na glupost nahvatati toliko poseta. Zadatak ispunjen. Ako si nlizu mogu da te i pocastim. :pint:
[mr_W]: Jun 28, 2004 – 02:15
Ako malo bolje pogledaš, primetićeš da i sve ostale slike koje su toliko dugo na sajtu imaju otprilike isti broj pogleda... Tako da.. to ima samo vezu sa time koliko je dugo stajala u "Sveže fotografije" listi.
[KurajberBg]: Jun 28, 2004 – 02:23
Ok ali nisam bas toliko siguran. Ima ih koji se kisele odavno a nisu bas poseceni. A i sta bi bilo da nisam ovo poslao kako bi inace ovaj cikica dospeo na web. :lol:
Nema veze bilo kako bilo i kako god to neko tumacio, pokrenuta je odlicna akcija za sve koji su ili nisu sigurni kako se pise da li "ciganski" ili "ciganjski" :-D. Odlican je odziv samo nastavite. Trudite se. POZDRAV ekipi od Kurajbera :deal:
[миге]: Mar 2, 2005 – 06:15
Hteli to ili ne, vi ste lepo reklamirali dotičnu kompaniju !!
C-market se lepo reklamira na srbovanju !!!!
[Aleksandar]: Mar 2, 2005 – 08:51
Kurajber Bg.
Sta lupas covece.Nisi mi jasan.Kakva navlakusa,namestaljka i slicno.
Pa daj onda da redakcija ubaci reklamu za "pezoa","Renoa" i sl.
Pa ako namestaju da barem dobiju auto,a ne zacin "C" i gajbu piva.A kada smo vec kod reklama.U ovoj zemlji ima toliko vrsta piva sa karakteristicnim reklamnim sloganima,da bi po tvojoj analogiji,mogli tebe "optuziti" da reklamiras preko ovog sajta "MB" pivo.
"To lave" :#
[Sumadinac]: Mar 5, 2005 – 04:15
jelej ljudi, zar nije ova slika bila postavljena pre par meseci bas na ovom mestu? Mogu da se zakunem da sam je video na ovom sajtu, bem li ga di li je sad