Почетна

Shupa do shupe

Dec 22, 2005 – 15:49 Аутор: [Dr_Dragisha]
србовање: Shupa do shupe
[Dr_Dragisha]: Dec 26, 2005 – 01:59
Tacnije 2 poljska WC-a su na slici, pa jedan kokosinjac, dva svinjca, dve ostave za drva, garaza ... :srbenda:
[Цоби]: Dec 26, 2005 – 03:37
Цитирам:
Tacno, Ali NE BI TREBALO DA BUDE TAKO, OSIM AKO NAM TO TAKO NE SMETA!
па шта би ти? не разумем , ово је смешно, ово је србовање, :confused:
[Aleksandar]: Dec 27, 2005 – 16:23
Dragisa je samo trebalo da uz poslatu fotku naglasi da je slikano u GLAVNOM GRADU.Onda fotka dobija smisao.A koliko vidim pored ovih dascara "NICE" novo zdanje i to sve u blokovima,pa jos na sprat.ipak se okrece. :yes:
[Цоби]: Dec 27, 2005 – 16:36
Цитирам:
Dragisa je samo trebalo da uz poslatu fotku naglasi da je slikano u GLAVNOM GRADU.Onda fotka dobija smisao.A koliko vidim pored ovih dascara "NICE" novo zdanje i to sve u blokovima,pa jos na sprat.ipak se okrece.
Пази Александре, колико сам схватио Драгиша уопште није из Београда и ову фотку није усликао у главном граду, нисам баш сигуран у то, па нека Драгиша то потврди, а можда си и мислио на главни град неке друге државе ?!? :confused:
[Aleksandar]: Dec 27, 2005 – 16:44
Pa iz ranijih komentara "provejava" da se radi o beogradu. A vidim i da je Luki merio na google earth da je udaljeno 350m od .valjda njegovog komsilukaili tako nekako.
ne znam mozda nisam u pravu,ali ce se Luki javiti i pojasniti.
[Gandalf_hm]: Dec 27, 2005 – 23:17
Aleksandre, posto nisi upucen, ovo nije Beograd. Ovo je gradic Negotin, istocna Srbija. E sad, dal ce i vlasi da traze republiku, pa da bude glavni grad te republike, ne znamo. Cobi je u pravu. :respect:
:bye:
[Aleksandar]: Dec 28, 2005 – 08:28
Moj komentar se odnosio samo na propust autora,jer nije naglasio o kojem se gradu radi. A da ovoga ima i u B :yes: eogradu istina je i nisam bas puno pogresio.
[Dr_Dragisha]: Dec 30, 2005 – 01:46
Ok, ok isprichavam se !!! Tacno je da nije u beogradu, vec u Negotinu i to 1,5 km od centra grada. Ali mislim da to ne bi trebalo da bude prepreka da i mi iz manjih mesta ucestvujemo negde jel? Nadam se da ucesnici Srbovanja nemaju to vecito misljenje da je samo Beograd grad a sve ostalo su sela. Ova slika i lici kao da je slikana negde tamo... ali pobogu jedan grad, pa cak i ovako mali trebao bi biti uredjeniji, propisno urbanizovan i sve ostalo. Da objasnim krace, svinje i kokoske su za farme a za dvorista travnjaci. Upitajte nekoga iz Evrope sta misli o ovakvoj okucnici pa cete dobiti odgovor. A zasto sam ovo poslao na Srbovanje? Mislio sam da smo ovde da bi se smejali sebi samima, a ako gresim onda mi ovde i nije mesto. Vozdra !!! :flush:
[dach]: Dec 31, 2005 – 05:54
Докторе, :respect: , добро си им рекао!
А, мени се чини да им је она табла мало накриво... :svinjche:
[PUNISHER]: Dec 22, 2006 – 02:00
:jason: OVO KAO DA JE LICNI KONC LOGOR NEKOG SEOSKOG PSIHOPATE,A SHUPE PUNE LIJEPIH DIJEVOJAKA