Почетна

Nek komšiji crkne krava

Mar 3, 2005 – 04:30 Аутор: [PajaPatak]
србовање: Nek komšiji crkne krava
Javna poruka: Svi koji rade nešto su LOPOVI - a Srbi su potkazivački narod ! Sramno i zaista moguće samo u ovoj državi.
[nina]: Mar 3, 2005 – 12:05
I ja sam vise pristalica nagradjivanja za rad nego kaznjavanja za nerad - a efekt je isti. U prevodu, simpaticnija mi je bila borba protiv nesavesnih prodavaca putem igre "Srecan racun" nego ova nova "Jedan poziv menja sve". Priznajte, naucili smo da uzimamo fiskalne racune, a boga mi, neki od tih racuna su se i na ovom sajtu nasli.
Isto kao sto smo pod pretnjom kazne naucili da se vezujemo u automobilima.
Izgleda da batina nama treba.
Bez namere da branim potez Ministarstva finansija, jer sam o njemu vec sve rekla, htela bih da postavim jedno pitanje - da li ste culi za najnoviju "igru" - "Prijavite nesvesnog poslodavca"?
Koliko vas na ovom forumu radi negde "na crno", za bedne pare, neprijavljen, bez staza, socijalnog, penzionog, ... samo zato sto nema drugih mogucnosti, nema izbora. Koliko je vas takvih pozelelo posle nekog besomucnog maltretiranja od strane gazde da ima mogucnost da ga nekome anonimno prijavi? Evo, mogucnost je otvorena. Pa zar i ovo nije cinkarenje. Ali sada direktno stitite svoje interese, pa je kao malo drugacije od cinkarenja prodavaca.
Licno bih vise volela da postoji mehanizam da se svi poslodavci koji su prijavili sve svoje radnike nagradjuju nego da se oni drugi cinkare i kaznjavaju.
I necu prijaviti svog prodavca ako mi ne izda fiskalni racun. Iako znam da je time zakinuo deci, bolesnima, penzionerima, ...
Nadam se da ste razumeli sta hocu da kazem.
:bang:
[Aleksandar]: Mar 3, 2005 – 12:39
Novo zanimanje.PROFESIONALNA DRUKARA.
:bang:
[cyberv]: Mar 3, 2005 – 16:49
E, stvrno mi je vise muka od ovog izvrnutog morala! :#
Prvo su nam najobicnije jajare i krimosi bili "vitezovi sa asfalta". Pa su nam kafanske pevaljke postale "estradne umetnice". Pa su nam korumpirani politicari-poltroni postali "patriote". Pa nam je oveca grupa alavih balavandera, mufljuza, skorojevice i mutivoda (svi potpuno neupotrebljivi) glumila "zastitnike demokratije"....
A sad, ako prijavim UTAJIVACA POREZA, LOPOVA i DERIKOZU, onda sam JA, jel'te, POTKAZIVAC?! :bang:
Pa, dokle, bre, vise?
E, ako je onaj ko prijavi BARABU za neizdat racun POTKAZIVAC, onda i treba da nas jebu kao majmune. Jos treba da novopecenim bismismenima zgodno namestimo dupe, da ne ispadnemo NELJUBAZNI. :boid:
[dejan64]: Jul 29, 2005 – 14:14
Kuku Mladjo, skolski druze !
Da nisi precerao sa gledanjem filmova Duska Kovacevica ?
Pozdravio te Ilija Cvorovic i rekao da u onoj radnji ...
:aoao: :bang: :joj: