Почетна
србовање: Nastavak "Auto u Dijaspori" zvezda na retrovozoru
Evo sledi nastavak naseg dragog zemljaka. Strastveni ljubitelj Crvene Zvezde
[Aleksandar]: Feb 1, 2005 – 22:39
Vlajko i Ja smo opisali lepo ono "sta nas krasi",ali ima tu jos bisera:npr.
CD koji visi o retrovizor/zbog radara/, plasticni odbojnici za vrata sa macijim okom,krznene presvlake/od komadica krzna,naravno vestackog/,Dodatni veliki retrovizor koji se kaci na postojeci lastisem/za bolji pregled/,tajno dugme/prekidac/ koje samo vozac zna gde se nalazi i sluzi da se kola ne ukradu/Srpski alarm/,dodatna svetla za maglu, nalepnica kao proliveno mastilo,mini kompas na vakum koji se lepi ispred vozaca na tablu,digitalni satic,mali ram za slike sa fotkama dece i sl......Vlajko nastavi,ja se umorih :bang: :taz: :taz:
[Vlajko]: Feb 2, 2005 – 22:46
Kao u Majstorskoj radionici. Ima sad i onih modernih koji prate "svetski trendovi" pa obasjaju prskalice plavim svetlom, auspuhe a Boga mi i pragove pa samo što ne polete.
[dejankuki]: Feb 11, 2005 – 04:32
A bre ljudi, pa mozemo da predlozimo ovima iz "Elektronik arts"-a da sve to stave kao mogucno9st za budzenje raznih nisana, hondi i ostalih auta u novom Need For Speed nastavku. To bi bio dozivljaj za nase ljude. Zar ne? :wheelchair:
[white_sham]: Feb 25, 2005 – 22:03
Geldao sam bas skoro jednu emisiju na diskavriju u kojoj su testirali sve te razne gluposti,cd-ove,ovo-ono,folije razne,kacili su i neki veliki tocak na krov,mikrotalasne na haubu...ma nema sta nisu isprobali...i nisu uspeli da prevare radar :confused:
[vlajko1]: Apr 15, 2005 – 20:59
Neke od tih stvari o kojima pricate jesu mozda smesne, ali stvarno ne nalazim sta je tako urnebesno u Zvezdinom grbu na retrovizoru? Mozda mozete da mi objasnite pa da se i ja smejem :roll2:
[Луки]: Apr 15, 2005 – 21:04
Цитирам:
sta je tako urnebesno u Zvezdinom grbu na retrovizoru?
Ja da vozim [da imam kola] postavio bih svoj avatar... VFC...
:respect:
[Aleksandar]: Apr 15, 2005 – 21:10
Naravno da nista nije urnebesno. Ali pronadjite negde u galeriji auto u dijaspori br. 1. tu smo se nas par dobro zezali i opisivali nase "Bisere" kako "kitimo" kola.tako da bez Auto 1. ne shvata se kontest. :bye:
[johnny]: Jan 10, 2006 – 12:40
ZVEZDA SRBIJA;NIKAD JUGOSLAVIJAAAAAA :yes: :yes: :respect: :respect:
[iivvaann]: Sep 22, 2006 – 17:06
Antikomunisto!!!
Ali sto ga probusise kroz prvo s!
Ispada
JSSS(Jadni Se Srbi Snalaze,Jao,Samo Sam S...)ili kako vec