Почетна
србовање: Pasulj Tetovac iz Kine, a pakuje ga...
Pasulj Tetovac, zemlja porekla Kina, a pakuje ga firma koja u nazivu ima "Kozmetik"... na ovim prostorima to svakako ne moze biti cudno... :joj:
[schumi]: Aug 1, 2005 – 18:26
pasulj iz Kine,sta sve nece uvoziti.Jedno vreme su uvozili chachalice iz Indije,ko da ovde nema dovoljno ni pasulja a ni chachalica :confused:
[4finger]: Aug 2, 2005 – 18:31
mozda se od ovog manje prdi!??? :toilet: :pooh: :pooh:
[Vlajko]: Aug 2, 2005 – 23:18
Hvala momci za reklamu! Ja radim za Kozmetik plus! Ero, uvozimo i gradištanac i još puno toga sličnog. Kad me neko pita kako Tetovac iz Kine ja mu kažem "da je to original i da je Marko Polo, prolazeći naše teritorije vraćajući se iz Kine slučajno prosuo malo pasulja, i to se dobro primilo". Sortu Tetovac karakteriše oblik i struktura zrna a sam naziv za tu vrstu pasulja koriste i neki Evropski trgovci na veliko sa kojima sam imao prilike da razgovaram na Novosadskom sajmu. Ako niste znali, pasulj se gaji svuda u svetu a mi ga uvozimo jer domaća neorganizovana proizodnja ne pokriva potrebe tržišta, a imamo i dosta nižu cenu. Što se tiče naziva firme ja pitam da li Bambi treba da prodaje srnetinu? Ipak, naša glavna delatnost je pirinač pa izvolite probajte. :srbenda:
[chikakiza]: Aug 3, 2005 – 00:29
Сад се бар ставља декларација, шта смо до сад све јели боље да незнате :srbenda: :pooh: :confused:
[Stojko]: Aug 3, 2005 – 10:24
Dobro ljudi pa i Niksicko pivo se toci i pakuje u Madjarskoj. :cheers: :cheers:
[Aleksandar]: Aug 3, 2005 – 13:34
naravno,zato sto se kao katalizator koristi volfram,koji kod nas nije dozvoljen.gazda pivare je belgijanac koji je na srpski nacin nasao rupu u zakonu.
A sto de tice da se proizvodi jedne zemlje proizvode i pakuju u drugoj,nista strasno. Poznati svetski brendovi "Adidas","Nike" i sl. vecinu svog asoltimana proizvode u azijskim zemljama,zbog jeftine radne snage,a Beneton u patagoniji/Argentna/ ima svoje farme sa ovcama i bojionice vune. :yes:
[slana]: Aug 3, 2005 – 15:58
nije to obicni vec kozmeticki pasulj.... :joj:
[Masulence]: Dec 20, 2005 – 01:27
Kinesko a nase! :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:
[Картон]: Dec 20, 2005 – 04:20
O pravom poreklu ovog pasulja treba upitati naše narodne gatare. Verujem da će oni tehnikog, gore navedenog, videti i mnogo više, čak i ko ga je posejo. :icon_smile_givefck:
[P_S_I_H_O]: Jul 4, 2006 – 03:33
:wallbash: :pop: