Почетна
србовање: jedan od nacina kako iskoristiti YUGO
Ljudi se dostili pa imaju lepstoni fudbal napravljen od starog YUGA.Ako administrator odobri ovu fotku,poslacu vam jos ideja. Sta uraditi od starog Yuga. :respect:
[ingbabic]: May 16, 2005 – 18:40
Ah, da. Zaboravio sam da odgovorim gospodinu Aleksandru. To sto je broj mojih komentara ovde mali, ne znaci da sam ovde nov (dapace svaki dan sam ovde, jos odavno), nego da do sada "nijesam imao primjedbi". Ako smem da kazem svoje misljenje (usprkos tome sto me gospodin smatra novim), da kazem da srbovanje samo gubi na rejtingu ako postavlja slike sa tudjih sajtova (gubi na originalnosti). Osim toga, sta sve moze da se uradi sa jugom nije stvar koje su se dosetili srbi, vec jedan amerikanac i ova slika je samo jedna od eksponata sa izlozbe koju je covek uradio (dakle nije srbovanje, mada svakako ima veze sa nama). Generalno mislim da je srbovanje sjajan sajt (izvanredna ideja) i dajem punu podrsku.
[Aleksandar]: May 16, 2005 – 19:08
Dragi gospodine Babicu!!
da se razumemo/a ocekujem da se javi i beauty/.gospodine Babicu. ja nemam nista protiv vaseg komentara koji je korektan i ne osporavam ga. DA istina je da na ovom sajtu postoji "gomila" priloga koji poticu sa drugih sajtova. nazalost jako nas je malo sa puno slobodnog vremena da diljem nase lepe otadzbine snimamo autenticne,autorske priloge,kojih/nazalost/ ima koliko hocete,ali isto kazem,ne samo kod nas. u to su me uverile posete gomili stranih sajtova sa slicnim temama,gde sam pronasao puno fotki koji su postavljeni na ovom sajtu. G.dine babicu/ako ne gresim po imenu/.ZNAM JA DOBRO ZASTO POSTOJI OVAJ SAJT I STA JE S R B O V A N J E.Ali,dopustimo da ipak prihvatimo razne varijante Yuga,kao :srbovanje"iako nisu autenticni srbski izum/ne kazem srpski/ jer kako rece Isidora Bjelica:"Nismo mi SRPOVI nego SRBI. Ja vas sa uvazavanjem postujem kao "jos jednog od nas" koji posecujemo ovaj sajt. neko vise,neko manje. Moja opservacija za vas komentar i broj postavki me asocirao da ste novi. Ako niste time bolje. Preporucujem vam da ovaj sajt preporucite svojim prijateljima i koji "mogu da shvate" sta se ovde desava.
Mi smo svi dobronamerni posetioci,clanovi sa raznim simpaticnim nadimcima koje nam je "nakacio" administrator,ali je sustina u tome da barem ovde mozemo biti Srpovi koji se razumeju i ne svadjaju. Ovde nema politicki,verrski opredeljenih.Pozdravljam vas u svakom slucaju. A vi ako pronadjete neko "srbovanje" na bilo kom stranom sajtu,slobodno posaljite prilog,pa ako ga administracija odobri,sve je ok.
Javite se privato na moj email da nebi drugima oduzimali dragoceno vreme u citanju dugih diskusija. :respect:
[visocki]: May 16, 2005 – 21:42
BAJO,
ne slazem se sa tvojim podnaslovom" sta uraditi od starog yuga", bre ovaj izgleda bolje od 95% onih na ulici :taz: :taz: :taz:
[gogy]: May 17, 2005 – 14:46
Цитирам:
evo jedan link koji može poslužiti kao primer kako se jugo pretvara u "opasnu" mašinu...

Simpatična sličica (naročito mi se dopao komentar iznad slike: "Opasnost - ako nemaš 18 godina ne gledaj"), samo što se nije na toj slici YUGO pretvorio u opasnu mašinu, već milicajac. :roll2: :bj:
[SEGA]: May 30, 2005 – 14:10
E Yugo, Yugo sta ti ovi uradise, majku im... :phantom:
[горгона]: Jan 24, 2006 – 18:51
ово је србовање јер је југо заставин, а застава је у србији... :bleh:
[balcanboy]: May 7, 2006 – 21:24
Ideja nije loša,ali imam utisak da je poprilično nepregledno za igranje
[P_S_I_H_O]: Jul 4, 2006 – 03:41
DSC00159.jpg
[ммилица]: Aug 26, 2006 – 01:54
:woot: Divno! Za kreativnost:
:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:
[XAMCTEP]: Nov 2, 2006 – 19:48
:respect: ... al jebiga... ako to nije načinio naš čovek... onda :trt: